specialist in strafzaken

Meester Leonie Strafrechtadvocatuur is een jong kantoor dat zich uitsluitend bezighoudt met strafzaken. Leonie heeft ruime ervaring in het verlenen van rechtsbijstand in iedere soort zaak. Zij staat o.a. cliënten bij die verdacht worden van diefstal, geweldszaken, drugsdelicten, deelname aan een criminele organisatie, zedendelicten, wapens en munitie, fraude, verkeersfeiten en moord. Hoewel Eindhoven als thuisbasis fungeert is Leonie werkzaam door heel Nederland. 

In 2017 is Leonie door Beste Advocaat van Nederland uitgeroepen tot aanstormend strafrechttalent 2017 van de provincie Noord-Brabant. In 2017 won zij eveneens de prestigieuze Oost-Brabantse Pleitwedstrijden, waarmee zij 3 Nederlandse pleiters en 4 Belgische pleiters achter zich liet.

In 2018 stond Leonie in de finale van Legal Women Upcoming Talent of the Year 2018.

Leonie zal u vanaf het begin van de zaak met raad en daad bij staan. Cliënten omschrijven haar als een vertrouwenspersoon in het onderlinge contact en een strijder in de rechtbank. Een citaat van een cliënt dat Leonie met toestemming hier mocht noemen: "Als je Leonie aan je zijde hebt zie je het allemaal ineens een stuk rooskleuriger in."

Weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op via onderstaande knop. 

logo BAvN.png

tarieven | gefinancierde rechtsbijstand ('pro deo')

Indien uw voorlopige hechtenis is bevolen of wanneer u onder een bepaalde inkomensgrens valt, kunt u in aanmerking komen voor kosteloze rechtsbijstand. Indien dit het geval is zal Meester Leonie Strafrechtadvocatuur voor u een zogenaamde 'toevoeging' aanvragen bij de Raad voor Rechtsbijstand. Zie ook www.rvr.org. Meester Leonie Strafrechtadvocatuur informeert u graag over de mogelijkheden.

tarieven | uurtarief of vaste prijs

Indien de aanvraag voor een toevoeging wordt afgewezen of indien u afziet van de mogelijkheid tot gefinancierde rechtsbijstand, hanteert Meester Leonie Strafrechtadvocatuur een uurtarief van € 190 per uur excl. btw (21%). Indien de aard en omvang van de zaak het toelaat, behoort een vaste prijsafspraak eveneens tot de mogelijkheden. Het eerste gesprek is altijd gratis en vrijblijvend.