Jan
18
3:30 PM15:30

Lezing 'Drugsbeleid op festivals' + 'Het leven van een strafrechtadvocaat' | U.S.R. Triton Carrièredagen, Utrecht

Op 18 januari 2019 geeft Meester Leonie een lezing tijdens de Carrièredagen van de Utrechtse Studentenroeivereniging Triton. Tijdens deze lezing gaat Meester Leonie het hebben over zowel het drugsbeleid op festivals als over het leven van een strafrechtadvocaat. Omdat het een carrièregericht evenement is, is er tijdens de lezing en ook daarna uitgebreid de tijd om vragen te stellen. Ook zal Meester Leonie aanwezig zijn tijdens de netwerkborrel achteraf.

View Event →
Oct
4
1:00 PM13:00

Powertalk De zaak op Orde | Law4ce

Tijdens het congres De Zaak op Orde, georganiseerd door Law4ce, geeft Meester Leonie een powertalk over 'Opvallen in de menigte'. Hoe krijg je als advocaat 30.000 actieve volgers op sociale media? En waarom zou je dat willen? Hoe converteer je deze volgers naar cliënten en wat voor type cliënten krijg je dan eigenlijk? Toegang tot het seminar staat open voor iedereen die werkzaam is bij advocatenkantoren. 

View Event →
Sep
25
12:00 PM12:00

Workshop het Eeuwcongres | Advocatenblad

Samen met Marcia Geerts van Advocatenkantoor Geerts (bekend van haar vlogs) geeft Meester Leonie een workshop genaamd 'Beter met social media'. De workshop wordt twee maal gegeven tijdens het Eeuwcongres, georganiseerd door (en ter ere van het honderdjarig bestaan van) het Advocatenblad. Alle Nederlandse advocaten kunnen zich inschrijven. 

View Event →