Benoeming 'smaakmaker' van 2015 | Stand van de advocatuur en het notariaat

De 21e editie van De Stand van de Advocatuur & het Notariaat is verschenen. De Stand is het jaarlijkse trendonderzoek naar grote advocaten- en notariskantoren in Nederland. 

Het (digitale) boek(werk) bevat zo ongeveer alle cijfers van de advocatuur en het notariaat. Wat is de top 50 van de grootste kantoren, wat zijn de grootste stijgers, hoeveel advocaten en notarissen zijn er, hoeveel daarvan zijn er vrouw, en (niet onbelangrijk ;)) wat verdienen ze, wat zijn de financiële gegevens c.q. (jaar)cijfers van de respectievelijke kantoren, etc. etc. etc. 

Helemaal leuk: ieder jaar wordt er een aantal advocaten/notarissen geïnterviewd. Volgens De Stand "de smaakmakers van het afgelopen jaar". Personen die dat jaar (in dit geval: 2015) in de schijnwerpers stonden, afgemeten aan het aantal keren dat het betreffende artikel op Advocatie.nl werd gelezen. 

En guess what: IK STA ERBIJ! 

Het interview (waarin ik terugblik op het afgelopen jaar) is te lezen via onderstaande link. En blader vooral ook even door de rest van het magazine. Super interessant, prachtig grafisch vormgegeven, en geeft een mooi overzicht van - inderdaad - de stand van de advocatuur anno nu. 

Fotocredits: Sander Morel (http://www.morelfotografie.nl/). 

Leonie van der Grinten