Twee mini-interviews Advocatenblad | Verhoorbijstand & Innovatie in de advocatuur

Tof! Niet een maar zelfs twee (kleine) benoemingen in het Advocatenblad van deze maand! 

Het eerste artikel gaat over de perikelen met betrekking tot de verhoorbijstand. Samen met een aantal andere advocaten was ik gevraagd om een soort van dagboekje bij te houden over de verhoren (aantal, duur, contact met verbalisanten, etc.). Uit onze ervaringen is onderstaand artikel ontstaan.

Het tweede artikel is een column van Martin Krüger, bestuurslid van de Stichting Jonge Balie Nederland, waarin hij schrijft over de manieren waarop juridische dienstverlening kan innoveren. Samen met Niek van de Pasch word ik genoemd als voorbeeld, en wordt er bovendien een mooi compliment gemaakt aan het kantoor waar ik werkzaam ben (De Rooij - Van Wijk advocaten). 

Line De Vos